Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI OUDERKERK? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres
TRI OUDERKERK wordt georganiseerd rond de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel.
Voor navigatie met TomTom of Google Maps is het adres: Middenweg 3, Ouderkerk aan de Amstel, Ouder-Amstel, NL. Bij navigatie op een iPhone (Apple Maps) geeft de postcode 1191LG de juiste locatie aan.

Afstanden
Zaterdag 31 augustus 2019
Op zaterdag 31 augustus is het de beurt aan jezelf om de uitdaging van TRI OUDERKERK aan te gaan. Er kan deelgenomen worden aan zowel de sprint afstand als de Olympische afstand triathlon. Voor het 6e jaar op rij wordt dit evenement georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprint- en Olympische afstand zijn als volgt:

• Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Olympische afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen

Het NK vindt plaats over de Sprintafstand.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de inschrijftent op het wedstrijdterrein. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets
Heb je geen racefiets? Geen probleem!
Speciaal voor de deelnemers van TRI OUDERKERK wordt er een kortingstarief aangeboden. Je kunt een racefiets huren door dit aan te geven bij je inschrijving voor  €45,00.

Tri-suit kopen
Heb je geen zin om je om te kleden tussen de verschillende disciplines? Dan is een tri-suit de oplossing! In een tri-suit voltooi je alle onderdelen van de triathlon.

Faciliteiten bij start/finish
In en rond het wedstrijdterrein zijn toiletten en is horeca te vinden. De expo is ook geplaatst op dit terrein.

Jouw supporters zijn hier van harte welkom om je aan te moedigen. Ook buiten aan de finish is er voor jouw supporters voldoende gelegenheid jou aan te moedigen.

Temperatuur
Zodra het laatste resultaat bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website. De regels voor het dragen van een wetsuit:

– Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht

– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan

– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!