Waterkwaliteit en -temperatuur 2019

 In Nieuws

Donderdag 29 augustus gaan wij de watertemperatuur meten. Zodra wij dit gedaan hebben melden wij via onze social media kanalen wat de temperatuur is. Conform de NTB reglementen doen wij de officiële meting op zaterdagochtend en verneem jij als deelnemer op locatie wat de laatste stand van zaken is.

Aangezien de organisatie de laatste paar weken een aantal vragen krijgt over de waterkwaliteit in de Ouderkerkerplas, hierbij een artikel over het zwemwater in de Ouderkerkerplas van 14 augustus 2019 in het weekblad Ouder-Amstel.

Recent Posts
Comments
  • David
    Beantwoorden

    Is the water good or not???

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search